Leverings betingelser

Alle produkter på nyttedyr.no nettbutikk betales med Visa, Mastercard eller Maestro. Betaling med denne løsningen er den mest sikre betalingsformen på nett, hvor du som forbruker og kjøper er sikret mot svindel og manglede levering. Men vi som selger vil sikre oss beløpet, men beløpet blir ikke trukket fra kjøpers konto før produktet er pakket og avlevert til posten. Alle betalingstransaksjoner er kryptert og vil IKKE bli lagret noen sted etter kjøp.

Utrag fra Salg og – leverings betinglse

Betalingen

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.

Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

 

Leverings tid

Produkter som er bestilt innen fredag kl.13:00, sendes Onsdag neste uke. Varene sendes med post fra Stavanger og leveringstiden til oppgitt adresse er 1 – 2 virkedager, avhenger av postlevering i ditt nærområde. Alle produktene vil bli sendt som små pakke – A post, direkte i din postkasse, det er derfor viktig at du selv følger med når sendingen har blitt levert hos deg.

Skulle du være så uheldig å bestille etter (fredag, klokken 13:00) Vil bestillingen bli forskjøvet frem en uke.

 

Eksempel på bestilling – og leveringstid:

 

Mandag, uke1 – leveres følgene uke Torsdag/ fredag (uke 2)
Tirsdag, uke 1 – leveres følgene uke Torsdag/ fredag (uke 2)
Onsdag, uke 1 – leveres følgene uke Torsdag/ fredag (uke 2)
Torsdag, uke 1 – leveres følgene uke Torsdag/ fredag (uke 2)
Fredag før kl. 13:00, uke 1 – leveres følgene uke Torsdag/ fredag (uke 2)
   
Fredag etter kl. 13:00, til og med Søndag, uke 1 – Bestillingen blir ikke behandlet før Mandag uke 2 og leveres følgene uke Torsdag/ fredag (uke 3)

Dette på grunn av at biologisk plantevern er en ferskvare og produseres på bestilling for å kunne få det beste produkt til deg som kunde. Det er derfor viktig for deg som kunde, at du regelmessig kontrollerer postkasse mellom leveringstiden slik at produktene ikke blir liggende i emballasjen forlenge.